GOSA = GrootOuders en Senioren Actief

 

GOSA zomer 2011

 

Onze grootouders op weekend:

 

 

 

 

weekend 2008:

GOSA-Midweek

 

Fietstocht met de GOSA

 

Daguitstap:

 

De 55-plussers op hun wekelijkse uitstap op maandag:

GOSA Meldert op wekelijkse fietstocht

 

 

Hoe lid worden van de GOSA?


Neem contact op met Mit, Betty of Simonne en zij zullen het nodige doen!

 

Hernieuwing lidmaatschap

In de maand september zal je gevraagd worden om je lidgeld te betalen aan Betty, Simonne of Mit.

 

GOSA - Lidgeld


Elke persoon betaalt een kleine bijdrage om lid te zijn van onze GOSA-ploeg. Als lid wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten, per email, per brief of mondeling. Het lidgeld bedraagt voor 2008:
- €4 voor leden van de gezinsbond die niet deelnemen aan wandel- of fietsactiviteiten of andere uitstappen, maar die wel komen kaarten of die graag op de hoogte blijven van de GOSA-activiteiten.
- €8 voor leden van de gezinsbond. Hierin is een GSF-verzekering inbegrepen. Dit is een bijkomende verzekering die lichamelijke schade dekt bij de wandelingen, fietstochten en andere uitstappen. Let op, fietsschade of andere materiële schade aan eigen materiaal is hierin niet inbegrepen! Via deze aansluiting ontvangen de leden ook 4x per jaar het tijdschrift “Sportief”.
- €15 voor niet-leden van de gezinsbond. Zij worden dan ook automatisch lid van GSF, inclusief de verzekering.

 

“We hechten veel belang aan die bijkomende verzekering aangezien die ook de verantwoordelijke verzekert voor burgerlijke aansprakelijkheid. Bij een organisatie is er steeds een organisator, een voorzitter, een verantwoordelijke. Als er een ongeval of dergelijke gebeurt met/door/via de groep, dan kan deze persoon verantwoordelijk gesteld worden. Voor ons, bestuur, is het dan ook belangrijk dat we kunnen beroep doen op GSF. Vandaar dat iedereen moet aangesloten zijn. Een uittreksel van de polis kan ingekeken worden bij één van de GSF-verantwoordelijken.”

Het GOSA-bestuur


Mit Moereels, Putstraat 5, tel. 052/35 60 18
Betty Schreyen, Putstraat 45, tel. 052/35 19 29
email betty_schreyen@hotmail.com
Simonne Van Den Rijse, Klaarhaag 38, tel. 053/77 91 19
email marcel.pieters01@telenet.be

“Mit, Betty en Simonne ontfermen zich over de dagdagelijkse bezigheden van de GOSA: ledendienst, schatbewaarder, uitnodigingen, organisatie barbecue, nieuwjaarsreceptie”

Van links naar rechts: Miet, Betty en Simonne

De GOSA-activiteiten

 

Wandelen en fietsen op maandag


- Van mei tot eind oktober (zomertijd) elke maandag fietsen met Simonne. Samenkomen aan het Parochiecentrum om 13.30 uur. Groep 1 gaat voor een afstand van 35 tot 40 km. (min of meer) einde rond 18 uur. Groep 2 fietst om de 14 dagen 20 tot 25 km. aan een rustiger tempo.
- Van november tot april gaan we elke maandag wandelen, vertrek om 13 uur, einde rond 17 uur. Groep 1 doet dan wekelijks ongeveer 12 km. (min of meer), groep 2, om de 14 dagen, past zich aan de deelnemers aan.

In allebei de groepen wordt er een drink-en plaspauze ingelast, en is er tijd voor een luchtige babbel of een ernstige noot.
Af en toe (max. 1 keer per maand) maken we er ook een daguitstap van: een strandwandeling, een fietstocht ter gelegenheid van een bepaald evenement…alle suggesties zijn welkom.
Bewegen, mensen ontmoeten, een frisse pint of koffieklets, je kan geen betere remedie bedenken om zo lang mogelijk gezond te blijven. Dit moet je gewoon DOEN!

 

GOSA: kaartavonden op maandag


14-daags komen GOSA-leden samen in het parochiecentrum om te kaarten (wiezen, belotten) of om een partijtje Rummikub te spelen. Of misschien weet jij nog een ander leuk gezelschapsspel?
Geïnteresseerde grootouders en senioren (vanaf ongeveer 55 jaar) kunnen voor meer info best contact opnemen met Pierre Walraevens, 02/452 53 32, pierre.monique@scarlet.be

 

GOSA - barbecue


Maandag 30 augustus 2010

 

GOSA - nieuwjaarsreceptie

 

Maandag 10 januari 2011

 

 

GOSA - daguitstap


Maart 2011 (details volgen nog)

 

GOSA - Midweek

 

Ergens in mei 2011